Pelgrim Shop

Pelgrim shop

Pelgrim

Pelgrim

Gebruiksvriendelijk in elke keuken

Pelgrim is thuis in elke keuken. De apparaten zijn voorzien van de laatste technologieën en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Kookplaten

De basis van uw keuken is uw kookplaat. Welk type past het beste bij u? Een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Een gaskookplaat met of zonder wok of een inductiekookplaat met flexzones? De keuze is aan u. Onze apparaten beschikken over veel handige eigenschappen die het koken net iets makkelijker maken. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Ovens

Wanneer u alleen iets wilt opwarmen of een heerlijke ovenschotel wilt maken, Pelgrim biedt voor alle soorten bereidingen een oven of magnetron. Onze garantie: alle apparaten blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Vaatwassers

Als iets het gemak onderstreept, dan is het wel uw vaatwasser. Hoe groot uw gezin ook is; Pelgrim heeft altijd de juiste vaatwasser voor u. U kiest de hoogte, het aantal couverts en daarbij de varianties aan extra producteigenschappen. Mooi makkelijk van Pelgrim.

koel-/vriescombinatie

Waar zou u zijn zonder uw koelkast of vriezer? Ze zorgen ervoor dat uw levensmiddelen droog en koel worden bewaard en daardoor langer goed en vers blijven. Groot of klein, hoog of laag en een koel-/vriescombinatie of twee aparte apparaten; aan u de keuze. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Afzuigkappen

Er zijn veel soorten afzuigkappen die de waterdamp en geuren die vrijkomen tijdens en na het koken afvoeren. Het kiezen van de juiste afzuigkap is afhankelijk van uw smaak en keukenopstelling. De breedte stemt u vaak af op de breedte van uw kookplaat. Of u voor een design afzuigkap kiest of juist een inbouwunite; Pelgrim heeft het allemaal.

Mooi Samen is niet alleen

Pelgrim is er voor iedereen. Of u nu een lekkere taart wilt bakken. Een ovenschotel. Of een uitgebreid diner voor vrienden. U lekker thuis voelen. Dat kan perfect met de Mooi Samen ovenlijn van Pelgrim. Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van onze ovens, magnetrons en bijpassende apparaten hebben we niet alleen naar het design gekeken. Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is. Er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens.

Stoer en stijlvol

Matzwarte apparaten zijn een echte blikvanger in uw keuken. Niet verwonderlijk dat Pelgrims matzwarte assortiment in populariteit toeneemt. Plaats ze naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol geheel. Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak het compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en makkelijk schoon te maken is.

Gezond, smaakvol en makkelijk: stomen

Gezond en bewust eten is inmiddels al geen trend meer, maar het standaard eetpatroon van vele Nederlanders; ‘Minder vet en meer smaak’. Stomen sluit perfect aan op de behoefte om gezond en lekker te eten. Het is een van de gezondste manieren om uw eten te bereiden. Pelgrim heeft uw stoomwensen vertaald naar een reeks slimme combi-stoomovens die verder gaan dan alleen stomen. Met een combi-stoomoven kunt u bakken, braden, grillen en regenereren.

Unieke garantie

Pelgrim is al bijna 100 jaar de Nederlandse specialist op het gebied van koken en bied daarnaast standaard, na registratie, 5 jaar garantie. Zo bent u dus verzekerd van een uitstekende werking van uw keukenapparatuur.

Veilig betalen met

Veilig betalen met