Home/Onze merken

Onze merken

Bij Witgoed specialist van de Goor

AEG

heeft altijd nieuwe ideeën zodat u thuis aan niets hoeft te denken. Bij ons kunt u terecht voor wasgoedverzorging, keukenapparatuur en huishoudelijke producten van AEG.
AEG

Airmate

Met de producten van Airmate haalt u de beste luchtbehandeling in huis. Bij ons kunt u terecht voor ventilatoren van Airmate.
Airmate

ASKO

De apparatuur van ASKO staat bekend om goede resultaten met een duurzaam karakter. Bij ons kunt u terecht voor wasmachines, wasdrogers en vaatwassers van ASKO.
Asko

ATAG

pusht zichzelf om mooie en gebruiksvriendelijke producten te maken voor bij u in de keuken. Daarom bieden wij ook graag de ATAG keukenapparatuur aan.
Atag

Babyliss

staat voor professionele oplossingen voor haarstyling, ontharing, baardverzorging en lichaamsverzorging. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten Babyliss producten.
Babyliss

Beko

streeft ernaar om het u comfortabeler en leuker te maken. Daarom hebben wij in onze collectie was- en droogapparatuur, koel-vriesapparatuur en keukenapparatuur van Beko.
Beko

Black+Decker

Met Black+Decker haalt u een nieuwe manier van schoonmaken in huis. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten stofzuigers van Black+Decker.

Bosch

Wanneer u voor Bosch huishoudelijke producten kiest, gaat u voor precisiewerk, vooruitgang en gebruiksgemak. Bij ons kunt u terecht voor huishoudelijke apparatuur van Bosch.

Braun

bestaat bij ons uit verzorgingsproducten, huishoudelijke producten en voedselbereiding.

DeLonghi

Met de producten van DeLonghi haalt u kwaliteit in huis. U kunt bij ons terecht voor DeLonghi koffiezetapparaten, keukenapparatuur en klimaatbeheersing.

Electrolux

staat voor technologie en design. Ze richten zich op innovatieve apparaten en wensen van de gebruikers. Bij ons kunt u terecht voor apparaten van het merk Electrolux voor huishoudelijke gebruik.

Etna

staat voor betaalbare kwaliteit, zekerheid en Hollandse smaak. Bij ons bestaat de collectie uit Etna keukenapparatuur van kookplaten tot koelkasten.

Fritel

De essentie van Fritel is om smakelijke gerechtjes te maken en te genieten van het resultaat. Tot onze collectie behoren bakproducten, funcooking en frituurpannen van Fritel.

JURA

Met JURA-koffiemachines weet u zeker dat u kwaliteit, een perfecte afwerking en een superieure koffiebeleving in huis haalt. Daarom kunt u bij ons terecht voor Jura koffiemachines.

Kenwood

ontwerpt en produceert met trots geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparatuur die uw kookplezier vergroot. Bij ons kunt u terecht van Kenwood keukenmachines tot mixers.

Leifheit

producten die overtuigen. Van slimme ideeën voor in de keuken tot een schone oplossing in huis. Wij bieden keukenapparatuur, schoonmaakproducten en was verzorging van Leifheit.

Liebherr

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Bij ons in de collectie koel- en vriesapparaten van Liebherr.

Magimix

Met Magimix haalt u 40 jaar culinaire innovatie in huis. Wij bieden Magimix producten van kleine elektrische huishoudapparaten tot grote huishoudapparaten zoals foodprocessors.

Miele

Kwaliteit en duurzaamheid, dat is waar Miele voor staat. Daarnaast is design ook een belangrijke kernwaarde. Onze collectie bestaat uit Miele was behandeling tot vloerbehandeling en koffie.

Moccamaster

handgemaakt sinds 1964. De koffiemachine voor de echte liefhebber. Bij ons kunt u terecht voor de Moccamaster filterkoffie, een ochtendritueel waarmee u vertrouwd aan de dag begint.

Oral-B

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten producten op het gebied van mondverzorging van het merk Oral-B. U kunt bij ons terecht van Oral-B elektrische tandenborstels tot flossapparaten en opzetborstels.

Pelgrim

Als puur Nederlands merk staat Pelgrim voor gebruikers- en schoonmaakgemak. Bij ons kunt u terecht voor diverse keukenapparatuur van Pelgrim.

Philips

De visie van Philips is om het leven van mensen te verbeteren. Bij ons bestaat de collectie uit keukenapparatuur en verzorging van Philips.

Quooker

Bij ons kunt u terecht voor kokend-waterkranen van Quooker. Het idee achter de kokend-waterkraan is gestoeld op gemak.

Samsung

Inspireer de wereld en creëer de toekomst; dat is de visie van Samsung. Het assortiment bij ons bestaat uit Samsung koel- en vriesapparatuur en wasbehandeling.

Scanpart

meer dan voldoende 'power' voor in het huis. Voor alle Scanpart accessoires op het gebied van keukenapparatuur, denk hierbij aan o.a. filters, kunt u bij ons terecht.

Sharp

ontwikkeld al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen op het gebied keukenapparatuur. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor keukenapparatuur van Sharp.

Siemens

Bij Siemens gaat het om meer dan alleen praktische huishoudelijke apparaten, ook om het prestatievermogen en uniek design. Wij bieden Siemens producten aan van wasverzorging tot stofzuigers.

Smeg

staat al meer dan 60 jaar bekend als een leverancier van elegante producten met een smaakvol ontwerp. Wij bieden Smeg producten aan van koel-vriesapparatuur tot keukenapparatuur.
smeg

Tefal

zet zich elke dag opnieuw in voor verbetering en zinvolle vooruitgang. Ons assortiment bestaat o.a. uit voedselbereiding, strijkapparatuur en keukenapparatuur van Tefal.

Zanussi

staat voor een vereenvoudigd leven thuis. Praktische en effectieve oplossingen die eenvoudig te gebruiken zijn. Van Zanussi hebben wij huishoudelijke apparaten en witgoed apparatuur.