Miele Shop

Miele Was behandeling

Miele was behandeling

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Miele koffie

Miele koffie

Miele koelen en vriezen

Miele koelen en vriezen

Miele

Miele

Kwaliteit en duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bij elke activiteit die Miele ontplooit, keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van de gedragscode die bij Miele geldt. Ook geven zij vorm aan hoe Miele zich maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de praktijk invult. Maar, waar staan deze kernwaarden eigenlijk voor?

Kwaliteit

Al sinds de oprichting in 1899 staat kwaliteit bij Miele hoog in het vaandel. Om altijd de beste producten te kunnen leveren, maakt Miele bijna alles zelf in haar eigen fabrieken. Ook heeft Miele zich door het DQS (Duits Instituut voor Certificering van Kwaliteitsmanagementsystemen) laten certificeren.De inspanningen van Miele op het gebied van onderzoek en ontwikkelingen resulteren voortdurend in nieuwe uitvindingen; in innovaties van producten.

Duurzaamheid

Miele-apparaten worden van generatie op generatie doorgegeven. Miele apparaten gaan immers standaard jarenlang mee. De Miele bedrijfsfilosofie sinds de oprichting is ‘Immer Besser’, wat onder andere beteken”: steeds betere producten maken waarin een dynamische ontwikkeling van kwaliteit en techniek centraal staat. Dat heeft ertoe geleid dat het merk Miele een synoniem is geworden voor topkwaliteit en duurzaamheid.

Milieuvriendelijkheid

Als industriële onderneming draagt Miele een grote verantwoordelijkheid op het gebied van belasting en bescherming van het milieu. Daarom hebben zij als eerste in de branche alle fabrieken volgens de ecologische verordeningen en het milieumanagementsysteem volgens DIN-ISO 14001 laten certificeren. Miele apparaten gaan niet alleen jarenlang mee, ze zijn ook nog eens zuinig in het gebruik van water, energie en (af)wasmiddelen.

Design

Een apparaat van Miele staat niet alleen voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, maar is ook qua design zeer aantrekkelijk. Strakke lijnen, de beste materialen, overzichtelijke bedieningspanelen en keuze uit vele kleurstellingen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat elk apparaat een lust voor het oog is.

Functionaliteit

Bij elk apparaat dat Miele maakt, verplaatsen zij zich in de persoon van de gebruiker: waar heeft hij of zij behoefte aan? Daarom is de technologie van het apparaat volledig afgestemd op de eisen van de gebruiker en werkt Miele alleen met de beste materialen. Mocht er tijdens de levensduur van een Miele-apparaat iets misgaan of een storing optreden, dan is er de Miele-serviceorganisatie die snel en doeltreffend haar werk doet.

Geschiedenis

Twee families bepalen al meer dan 100 jaar het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: ‘immer besser’.

Veilig betalen met

Veilig betalen met