Bosch Shop

Bosch wasmachines
Bosch drogers
Bosch Strijkapparatuur
Bosch Stofzuigers
Bosch Vaatwassers
Bosch Koelkasten en vriezers
Bosch Food prep
Bosch Inbouwapparatuur

Bosch

Bosch

Al generaties lang maakt Bosch het dagelijks leven makkelijker met hun assortiment huishoudelijke apparaten. Bosch gelooft in verder denken, actieve vooruitgang, precisiewerk, goed zijn voor het milieu en uw huishouden een stuk makkelijker maken. Bosch denkt verder met de Home Connect-technologie, waarbij u met uw smartphone en tablet uw huishoudapparaten kunt bedienen. Zo hoeft u zich nooit meer af te vragen of u de oven wel heeft uitgezet en kunt u in de supermarkt zien wat u thuis in de koelkast heeft liggen.

Uw was in een handomdraai weer schoon? Met de ActiveOxygen-technologie wordt tot 99,99% van de bacteriën uit uw kleding verwijderd, bij lage, energiebesparende temperaturen. Met de nieuwe i-DOS technologie hoeft u uw wasmiddel nooit meer te doseren, zodat altijd exact de juiste hoeveelheid wasmiddel wordt gebruikt. Goed voor uw kleding én voor het milieu.

En wilt u minder vaak boodschappen hoeven doen? Dan biedt Bosch u de 0°-koeltechnologie, waarbij uw groenten en fruit langer vers en knapperig blijven. De huishoudelijke apparaten van Bosch staan altijd voor u klaar. Nu en in de toekomst.

Veilig betalen met

Veilig betalen met