AEG Shop

AEG Wasmachines
AEG Wasdrogers
AEG Strijkapparatuur
AEG Stofzuigen
AEG Inbouw ovens
AEG Kookplaten
AEG Inbouw vaatwassers

AEG

AEG

AEG biedt graag innovaties die u een ultiem gevoel van meesterschap in uw keuken, huis en wasgoedverzorging bieden. AEG ziet wat u op dit moment nodig heeft en voorspelt wat u in de toekomst nodig heeft. Zodat u resultaten kunt bereiken die niet alleen aan uw normen voldoen, maar ze zelfs overtreffen. AEG wil altijd, samen met u, op ideeën vooruit lopen.

130 jaar innovaties

AEG gelooft in intelligente technologieën en buitengewone prestaties die u helpen alles wat u in huis doet naar een hoger niveau te brengen. AEG is trots op de onderscheidende technologie en het uitzonderlijke design die u prestaties garanderen die u verwacht en verdient. AEG is een merk voor mensen die op zoek zijn naar slimme en spannende nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Dat is al meer dan 130 jaar hun passie en zal ook in de toekomst hun passie blijven.

Vooruit kijken

Morgen begint vandaag. Eten wordt anders. Kleding wordt anders. Leven wordt anders. AEG weet hoe de wereld om ons heen met technologie kan verbeteren. Daarom zorgt AEG dat hun apparaten niet alleen uw huidige behoeften overtreffen, maar ook toekomstige technologie gebruiken om dat te blijven doen. U vindt intelligente technologie en responsief ontwerp in elk apparaat, zodat u telkens opnieuw kunt rekenen op uitzonderlijke prestaties en resultaten. U zult ontdekken dat één aanraking een nieuwe definitie biedt van wat er bij u thuis allemaal mogelijk is. AEG ontwerpt de apparaten om u heen – u bent de baas en AEG garandeert uitzonderlijke prestaties en resultaten. Telkens weer.

Veilig betalen met

Veilig betalen met