Home|Onze merken

Onze merken

Bij Witgoed specialist van de Goor

willen we u de beste kwaliteit garanderen

Dit doen wij door alleen de samenwerking aan te gaan met de meest betrouwbare merken. Bekijk hieronder ons aanbod aan merken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Witgoed specialist van de Goor.

AEG

AEG heeft altijd nieuwe ideeën zodat u thuis aan niets hoeft te denken. Bij ons kunt u terecht voor wasgoedverzorging, keukenapparatuur en huishoudelijke producten van AEG.

Airmate
Met de producten van Airmate haalt u de beste luchtbehandeling in huis. Bij ons kunt u terecht voor ventilatoren van Airmate.
Asko
De apparatuur van ASKO staat bekend om goede resultaten met een duurzaam karakter. Bij ons kunt u terecht voor wasmachines, wasdrogers en vaatwassers van ASKO.
Atag
ATAG pusht zichzelf om mooie en gebruiksvriendelijke producten te maken voor bij u in de keuken. Daarom bieden wij ook graag de ATAG keukenapparatuur aan.
Babyliss
Babyliss staat voor professionele oplossingen voor haarstyling, ontharing, baardverzorging en lichaamsverzorging. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten Babyliss producten.
Beko
Beko streeft ernaar om het u comfortabeler en leuker te maken. Daarom hebben wij in onze collectie was- en droogapparatuur, koel-vriesapparatuur en keukenapparatuur van Beko.
Black en Decker
Met Black+Decker haalt u een nieuwe manier van schoonmaken in huis. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten stofzuigers van Black+Decker.
Bosch
Wanneer u voor Bosch huishoudelijke producten kiest, gaat u voor precisiewerk, vooruitgang en gebruiksgemak. Bij ons kunt u terecht voor huishoudelijke apparatuur van Bosch.
Braun
Braun bestaat bij ons uit verzorgingsproducten, huishoudelijke producten en voedselbereiding.
DéLonghi

Met de producten van DeLonghi haalt u kwaliteit in huis. U kunt bij ons terecht voor DeLonghi koffiezetapparaten, keukenapparatuur en klimaatbeheersing.

Electrolux
Electrolux staat voor technologie en design. Ze richten zich op innovatieve apparaten en wensen van de gebruikers. Bij ons kunt u terecht voor apparaten van het merk Electrolux voor huishoudelijke gebruik.
Etna
Etna staat voor betaalbare kwaliteit, zekerheid en Hollandse smaak. Bij ons bestaat de collectie uit Etna keukenapparatuur van kookplaten tot koelkasten.
Fritel
De essentie van Fritel is om smakelijke gerechtjes te maken en te genieten van het resultaat. Tot onze collectie behoren bakproducten, funcooking en frituurpannen van Fritel.
JURA
Met JURA-koffiemachines weet u zeker dat u kwaliteit, een perfecte afwerking en een superieure koffiebeleving in huis haalt. Daarom kunt u bij ons terecht voor Jura koffiemachines.
Kenwood
Kenwood ontwerpt en produceert met trots geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparatuur die uw kookplezier vergroot. Bij ons kunt u terecht van Kenwood keukenmachines tot mixers.
Leifheit
Leifheit – Producten die overtuigen. Van slimme ideeën voor in de keuken tot een schone oplossing in huis. Wij bieden keukenapparatuur, schoonmaakproducten en wasverzorging van Leifheit.
Liebherr
Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Bij ons in de collectie koel- en vriesapparaten van Liebherr.
Magimix
Met Magimix haalt u 40 jaar culinaire innovatie in huis. Wij bieden Magimix producten van kleine elektrische huishoudapparaten tot grote huishoudapparaten zoals foodprocessors.
Miele
Kwaliteit en duurzaamheid, dat is waar Miele voor staat. Daarnaast is design ook een belangrijke kernwaarde. Onze collectie bestaat uit Miele wasbehandeling tot vloerbehandeling en koffie.
Moccamaster
Moccamaster, handgemaakt sinds 1964. De koffiemachine voor de echte liefhebber. Bij ons kunt u terecht voor de Moccamaster filterkoffie, een ochtendritueel waarmee u vertrouwd aan de dag begint.
Oral-B
Bij ons kunt u terecht voor alle soorten producten op het gebied van mondverzorging van het merk Oral-B. U kunt bij ons terecht van Oral-B elektrische tandenborstels tot flossapparaten en opzetborstels.
Pelgrim
Als puur Nederlands merk staat Pelgrim voor gebruikers- en schoonmaakgemak. Bij ons kunt u terecht voor diverse keukenapparatuur van Pelgrim.
Philips
De visie van Philips is om het leven van mensen te verbeteren. Bij ons bestaat de collectie uit keukenapparatuur en verzorging van Philips.
Quooker
Bij ons kunt u terecht voor kokend-waterkranen van Quooker. Het idee achter de kokend-waterkraan is gestoeld op gemak.
Samsung
Inspireer de wereld en creëer de toekomst; dat is de visie van Samsung. Het assortiment bij ons bestaat uit Samsung koel- en vriesapparatuur en wasbehandeling.
Scanpart

Scanpart: Meer dan voldoende ‘power’ voor in het huis. Voor alle Scanpart accessoires op het gebied van keukenapparatuur, denk hierbij aan o.a. filters, kunt u bij ons terecht.

Sharp
Sharp ontwikkeld al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen op het gebied keukenapparatuur. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor keukenapparatuur van Sharp.
Siemens
Bij Siemens gaat het om meer dan alleen praktische huishoudelijke apparaten, ook om het prestatievermogen en uniek design. Wij bieden Siemens producten aan van wasverzorging tot stofzuigers.
Tefal
Tefal zet zich elke dag opnieuw in voor verbetering en zinvolle vooruitgang. Ons assortiment bestaat o.a. uit voedselbereiding, strijkapparatuur en keukenapparatuur van Tefal.
Zanussi
Zanussi staat voor een vereenvoudigd leven thuis. Praktische en effectieve oplossingen die eenvoudig te gebruiken zijn. Van Zanussi hebben wij huishoudelijke apparaten en witgoed apparatuur.